İnegöl Organize Sanayi Bölgesi Anaokulu
AKHİSAR MAH. 2.FATİH CAD. ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ ORTAOKULU BLOK NO 69/1 İNEGÖL / BURSA

VİZYON

Okulöncesi eğitimde;eğitim öğretim alanlarında yapılan tüm çalışmalarla ülke çapında örnek gösterilen bir okul olmak.

MİSYON

Okulöncesi eğitimde Atatürk ilkeleri doğrultusunda çağda, girişimci, yenilikçi eğitim anlayışı ile sosyalleşmiş öz güveni gelişmiş çevreye duyarlı, bedensel ve ruhsal açıdan kendini sağlıklı bir şekilde ifade eden ve geleceğe akademik olarak hazırlanmış bireyler yetiştirilmesini sağlamak.

eTwinning Projeleri kapsamında 2 farklı proje ile ulusal kalite etiketi ödülü.
Öğretim Şekli :İkili Öğretim.

İkili Öğretim.

SABAH : 08:00-12:45 ÖĞLEN : 13:00-17:45

Öğrenci velileri servis ile kendileri anlaşabilirler.

İlçe merkezine 4 (dört) km uzaklıktayız.

Yerleşim Yeri Bilgisi

TOKİ ile ilçe merkezi arasında yer alır. İlçemizin yeni gelişim alanında yer alan Akhisar Mahallesinin ilçe tarafından giriş kısmındadır.

Kontenjan Bilgileri

Okulumuz 151 öğrenci 8 öğretmenden ibarettir. Neşeli çalışma ortamı ve teknik altyapısı imkanları ile 2016 yılında eğitim öğretime İnegöl Organize Sanayi Bölgesi Ortaokulu bünyesinde başladık. 2023 yılında bağımsız anaokulu olarak eğitim-öğretim faaliyetlerimize devam etmekteyiz.

Proje Çalışmaları

eTwinning Projesi, Su Damlaları Projesi, Dilimizin Zenginlikleri Projesi, Yüzyüze 100 Çocuk Oyunu Projesi